Журавлина в цукровій пудрі – білі припудрені кульки. Розкуси – і отримаєш вибух кислого смаку. Вся краса цих ласощів у ідеальному поєднанні солодкого і кислого смаків.
Журавлина - дикоросла ягода, джерело величезного природного набору хімічних елементів з унікальною просторовою конструкцією молекули, яку неможливо скопіювати або повторити при штучному синтезі.
Ягоди журавлини – цінний харчовий та лікувальний продукт. Журавлина є чудовим натуральним джерелом аскорбінової кислоти, вітаміну РР, а також речовин під назвою фітонциди, які відіграють роль високоефективних природних антибіотиків. Саме завдяки вмісту фітонцидів Журавлина в цукрі дуже сприятлива при шлункових розладах. Журавлина також сприяє: підвищенню працездатності, зменшенню запальних процесів, зміцненню стінок судин, запобіганню утворення тромбів та багато іншого.
Як і в іншій нашій продукції Ми спромоглися максимально зберегти всі корисні та цілющі властивості журавлини. Усі ягоди ретельно проходять кілька етапів відбору, перш ніж потрапити в упаковку.
Тому Журавлина в цукровій пудрі від Компанії OVIN завжди виграє серед інших страв із журавлини і є дуже популярним десертом – завдяки своїм дивовижним смаковим та корисним властивостям.